Profielpagina van OmaatjeTill

Naam: OmaatjeTill

Leeftijd: 69 jaar

Actief sinds: 12-01-2018

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: groen

Haarkleur: blond

Opleiding: Universiteit

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik ga graag op vakantie, met de kleinkinderen naar pretparken, cakejes bakken en met mijn handwerkjes bezig zijn.  

Over mij:
Deze hippe en levenslustige oma staat lekker in het leven en geniet dagelijks van de kleinkinderen. Mijn man is nu alweer vijf jaar niet meer hier en ik heb nooit meer een andere man aangekeken. Ik heb een lichte afwijking aan mijn heup waardoor ik geen hele lange afstanden meer kan wandelen, dit mis ik heel erg. Gelukkig zit ik zeer ruim bij kas dat ik me een hoop kan permitteren, zo ga ik vier maal per jaar naar het buitenland voor de warmte want dat doe mijn huid zo goed? Mijn kids willen dat ik weer een gezellig man toelaat in beschermde leven!

Over jou:
Ben je een man die levenslustig is inspiratie zoekt maar ook een fijn en goed gesprek kan voeren en van enig niveau is? Heb je zelf ook kleinkinderen en zo niet kun je er dan wel goed me overweg? want voor mij is dat heel erg belangrijk. Als je nog aan het werk bent is dat zeker erg leuk, maar genieten van onze vrije tijd is nog veel leuker. Waar gaat de voorkeur naar uit?

Mijn foto's